Hej 2013!

Jag kom på att jag inte har gjort något inlägg under 2013 än, så detta blir mitt första följt av en tremånaderspaus och sen fortsätter jag i april! 2013 har hittills varit ett ganska så lugnt år (men det är okej, det har ju trots allt bara gått 15 dagar hittills). Jag har fyllt år, skrivit hemtentamen dagarna i ända, pluggat lite annat strunt, haft lite avskedsfest och spenderat ytterligare några timmar på skolan. Men nu börjar allt lugna ner sig, hemtentamen är inlämnat och inlämningsuppgiften inför Indien är i princip klar. Under onsdag och torsdag vankas projektredovisningar och sen är det dags för fröken Frida att packa ihop hela rummet för att lämna gnällbältet för en stund!

 

På fredag bär det alltså av. Mot Stockholm med Sara för att sedan, på lördag förmiddag, åka mot Arlanda. Planet som går vid 12 tar oss till Istanbul och väl där får vi vänta ett par timmar tills vi hoppar på planet mot Mumbai! Om allt går som det ska (vilket jag innerligt hoppas) så beräknas vi landa på Mumbai flygplats 05.55 söndagen den 21a januari. Sen drar det banne mig igång. 3 månaders praktik i Indien där vi mestadels kommer hålla till i staden Pune, men även besöka städer som Hyderabad, Thane och Mumbai. I mars väntar en 2½ veckor lång semester där vi planerar att se Taj Mahal och åka till Goa för att solsemestra :)

 

Det känns givetvis otroligt spännande att åka iväg. Jag är väldigt förväntansfull och peppad, men inte direkt mentalt förberedd på att vara borta från Sverige under en så pass lång tid. För er som har varit iväg på halvår- och årsresor låter detta givetvis som ett sandkorn i Saharaöknen. Men för mig kommer det bli en stor utmaning då jag hittills inte varit iväg från familj och vänner längre än månadsvis. Med detta sagt så känns det också lite vemodigt att lämna alla eftersom att man är så pass långt ifrån familj och vänner. Men, lyckligtvis finns det internetcaféer, telefoner och bloggar som kan hålla oss ömsesidigt uppdaterade :)

 

På tal om bloggar så kommer jag inte att skriva på denna blogg under Indienresan. Så härmed tar det stopp för nu, och så är jag åter i april.

 

Vill ni följa med mig på min resa så är ni välkomna att läsa: barzenochsaggen.blogg.se – där jag och min härliga göteborgare Sara förhoppningsvis gör er lite avundsjuka (eller inte) med diverse äventyr och upplevelser!

Pussar, kramar och en massa kärlek / Frida


RSS 2.0