Dagen då hon slapp sätta på sig kläder och tofflor för att gå ut i köket och göra frukost.

Till en början hade jag faktiskt tänkt vänta med att ta över alla mina saker från korridorsrummet till lägenheten. I och med min mini-inflyttningsfest/förfest jag tänkte ordna på onsdag vore det kanske skönast (både bekvämlighetsmässigt och utseendemässigt) att bara ta in det nya barbordet + soffan och soffbordet. Men natten innan jag fick nycklarna var jag som ett barn på julafton och kunde helt enkelt inte hålla mig ifrån att få över allt på en gång! - med ofantligt mycket hjälp av tre starka karlar.
Så, det blev första natten i lägenheten inatt och nu är jag vaken och äter frukost SOM jag har lagat I samma rum SOM jag sover, EFTERSOM maten faktiskt finns I samma rum SOM jag har allt annat. Hahahahahahaha.. :)
Ikväll blir det grill med ett par kompisar och imorgon svirar jag om till examensoutfitsfirande (japp, det finns ett ord som heter så) eftersom David går ut Behandlingsassistensprogrammet! Om ett år är det min tur. Helt sjukt.
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och spana på alla som kommer från bussen mot skolan med persiennerna  halft igendragna. "Bara för att jag kan".
 
Look at this beauty!

RSS 2.0