Stockholm

Varje gång jag planerar att åka hem över en helg till Stockholm så ser jag det som ett litet projekt. Ja men ni vet, det kostar pengar, det tar tid att pendla, nu framåt vintertid så är det ju förseningar osv osv.
Men det kunde verkligen inte vara mer än värt det. För så fort jag kommer hem och träffar mina tjejer och min familj så vill jag bara stanna kvar så länge som möjligt - även fast Örebro också är som ett hem. Det finns så mycket nostalgi kring här. Många gamla minnen, vart man har brukat hänga runt och hur man spenderade dagarna förut när man gick på gymnasium och levde i ovisshetens gröna dalar. Och det påminns dels genom allt som finns runtomkring men framförallt för att jag fortfarande umgås med tjejerna som jag upplevt detta med. Denna långhelg har varit förstaklassig. Underbart trevlig kväll i fredags då vi slog oss ner på bar 54 för att snacka strunt under kvällen. Trevlig lördag dag med lite shopping och familjemys för att sedan återigen röra sig mot söder och vännens nya lägenhet. Otroligt trevlig middag och ännu roligare förfest för att sedan promenera (!!) till klubben där ännu mer snack och trevligheter väntade. Skjuts hem av bästa vännen och sedan en söndag i ren bakisanda fastän man hann med lite kvalitetshäng med en annan kompis och sedan dega i soffan med föräldrarna. Eftersom jag ännu inte har begett mig tillbaka till Örebro så hann jag även idag med en långpromenad med hundarna och mamsen, trevligt frukosthäng och nu lite plugg innan jag ska hoppa på tåget och tillbaka till kärleken och alla fina vänner i Örebro.
 
Snart väntar examen och blir det till att hitta ny lägenhet och jobb i Örebro för att stanna kvar. Jag och David ser det som den absolut bekvämaste lösningen då vi båda trivs bra i staden och varken har ekonomi eller sinnet för att söka oss till Stockholm eller någon annan stad. Men det känns bra. Det är nära till mitt hem och nära till hans hem. Så vem vet hur länge man stannar :) 
 
Men fan. Jag kommer alltid älska Stockholm, även fast jag inte alltid tillåter mig att tänka så.
 
Puss
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är lyckligt lottad helt enkelt.... med två hem
som du trivs i/med:)

2013-10-27 @ 19:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0