Vad sa du, sa du? Semester?!

Tre veckors slit ute i rabatterna är över och i torsdags kunde jag äntligen semesterförklara mig. Trots den sista arbetsveckan som bara bjöd på regn så har jag faktiskt haft skitkul på jobbet då jag fått det bästa möjliga sällskapet! Först ut var midsommar som firades på flera olika ställen och slutade upp i djursholm där jag fortfarande sitter (efter att ha pausat och åkt hem och hämtat packningen) för imorgon är det äntligen dags att åka mot nynäs med tjejerna, hoppa på båten och spendera en vecka på GOTLAND med gänget!

Jag ringer aina, hörs!

från student till knegare

'Boy om jag kom hem till en vad som skulle bli en otippad och fantastisk bra fortsatt helg! I lördags mötte jag upp Tessan, Mixo och Felicia i centrum för att ta en sväng på tegel. Blev dock en tidig hemgång då jag var själv hemma och hade i uppgift att ta hundarna på en nattprommis. I söndags tog jag mig till Saras jobb när hon slutade,  för att sedan mötas upp med två till och röra oss in mot livefinalen av big brother (that's right, och nej, jag skäms inte).
För den goda nyheten på vägen in var ju trots allt att vi stod på gästlistan till deras efterfest på Lobby senare under kvällen! Så dit stack vi och mötte på alla deltagare och fick både snackas, fotas och kramas. Grymt var det.
En ledig måndag var precis vad som behövdes efter att ha kommit hem vid halv 4 på natten. Men det gjorde ju knappast att man var utvilad idag, för nu har sommarens första sommarjobb dragit igång! Tidiga morgnar, ute i solen, rensa rabatter och skita ner sig är det man får räkna med de kommande tre veckorna. Men sen gott folk, väntar gotland med mina pinglor. Och för det, är det värt att slita ut sig på trädgårdsanläggningen :)

Snart läggdags dårå! Upp 05.45 imorgon, fin-t

PUSS

seasons of love

En termin har gått. En fantastisk första termin där nytt folk har fått mig att verkligen älska den här staden, älska studentlivet och älska nya utmaningar. Jag ångrar inte för fem öre att jag valde att byta stad för studierna och längtar redan tillbaka hit till Öret - fastän jag än inte har åkt.

Jag kom till Örebro den 11 januari och flyttade in i området Varberga. Under terminen har jag även flyttat ännu en gång, denna gång till Tybble som ligger 5 min gångavstånd från Universitetet. Här bor jag nu i en studentkorridor och planerar att stanna kvar till nästa vår, minst! Tiden i Örebro började med den otroligt roliga nollningen vilken jag tänkte vara med på så mycket som det bara gick. Detta resulterade i att jag, tillsammans med en tjej till, blev "årets nolla". Vi anordnade "Tackfesten" som blev en riktig succé och sedan blev jag en medlem i Rättspsyk som har som uppgift att planera höstens nollning, done and done! I och med detta kom jag mycket närmre (ännu) fler människor och fick åka på en rolig fadderutbildning och även vara med om fantastiskt roliga möten varje måndag kl 16-17.
Jag har hamnat i en underbar klass som jag aldrig någonsin vill skiljas från, med närmre 23 tjejer och 3 killar så går vi ihop jättebra och trots allas bakgrund, åldrar och kulturer så går vi samman som en enda stor familj. Det går inte riktigt att beskriva livet här, dagarna går i enda och man får hitta någon form av notis som påminner om vilken dag det är. Fest kan ske på en tisdag likväl som en heldags plugg ägnas åt en lördag. Ord kan inte beskriva hur mycket jag trivs här och inte heller hur fantastiska människorna som jag träffat är.

Men inte att förglömma så har jag ju även mina stjärnskott hemma i Stockholm och idag är det dags att lämna plugg och studentliv i en sisådär 3 månader för att ersätta det med sommarjobb och resor tillsammans med mina nollåttor :) Får även besök av älskade Sofi v.28 och då ska jag visa, likt Mange Schmidt, hur vi gör det här i Stockholm. Örebro ser jag igen den 22 augusti :)


Glad sommar på er!

RSS 2.0