före / efter

- före!- efter!

Med lite, okej mycket..okej ALL hjälp från Sara så är soffan nu på plats! Fint vaaa?

I fucking made it

Hej! Skulle bara säga att jag lever - lite mer än någonsin just nu faktiskt :)
Livet rullar på här i snöfria pennybridge. Förra helgen spenderades i Kilsbergen där jag var på utbildning tillsammans med generalerna från samtliga sektioner - otroligt bra. Veckan rullade på som vanligt, och vi fick reda på att tentaresultatet skulle förskjutas tills från i onsdags förra veckan tills imorgon tisdag.
Helgen kom och jag fick besök av min älskade mami! Och vi gjorde inte så värst mycket mer än att "hänga" under dagarna :) I lördags åkte vi ut till Ikea och nu är jag ett soffbord, en tvättkorg, två kuddar och en SOFFA rikare! Soffan anländer dock inte förrän imorgon men ska ta ett foto och visa er sen :) Det är helt sjukt hur mitt rum har förändrats från när jag flyttade in tills nu. Vi snackar campingbord och luftmadrass till skrivbord och en riktig säng. Haha.
I söndags vinkade jag av mamsen på tågstationen relativt tidigt. (och mamma, eftersom att du är en trogen läsare får jag återigen tacka så hemskt mycket för en urtrevlig helg här på le blogg:) På kvällen fick jag besök av Julia och jag bjöd på kyckling med potatisgratäng och BEA. mums.
Denna måndag började himla segt med lite plugg i bibblan följt av lite plugg hemma och sen möten i skolan. Fick då reda på att tentaresultatet hade kommit ut och jag kammade ta mig fan hem ett VG wooohopido. Så det blev till att fira hos Matilda med lite lussebullar och pepparkakor sedan under kvällen :)
Nu är jag hemma och ska finslipa seminariet som ska redovisas i tvärgrupper imorgon!

Hoppas allt är fint med er. Puss o kram!stuff

Tjenis penis
Och så var det fredag igen. Denna vecka har nog varit den mest energikrävande och annorlunda veckan jag någonsin skådat - om man får låta sådär filosofisk.
I måndags stod nämligen kickoff på schemat, med generalerna & rättspsyk. Tanken var mer eller mindre "ät korv och drick tills du inte kan stå längre". Något som vissa faktiskt lyckades uppfylla :) Det blev en fantastiskt lyckad kväll och till er som inte tror på att alkohol är nyckeln till en större gemenskap.. kanske har rätt.. men med massa glas vin går det betydligt fortare!

Som tur var så började jag inte förrän 13.15 på tisdag eftermiddag så det blev sovmorgon följt av seminarium och senare blev det några timmars sömn i sektionsrummet fram tills kl 17 då det var rättspsyksmöte. Där, som ni kanske förstår, de flesta inte mådde särskilt bra.

I onsdags väntade en lång dag i skolan fylld med föreläsningar. Sen blev det dags för den traditionella onsdags-dans fuegon tillsammans med några vänner följt av att åka hem och försöka att inte eftersvettas för mycket för runt 19 var det, återigen, dags att korka upp för att röra sig ut. Denna gång tillsammans med jurister och rättsvetare som har en, så kallad, JF-klubb lite då och då! Det blev lite väl fartfyllt denna gång med men hade sjukt trevligt!

Alldeles för få sömntimmar senare var det återigen dags för skola, och sen återigen dags för möte följt av chips och "snacka skit" kväll hos Sara i klassen!

Denna fredag inleddes med frukost på Java tillsammans med Lucas och sen under dagen har jag inte gjort något särskilt förutom svängt förbi gymmet. Kvällen spenderas i sektionsrummet där det ska planeras nollning! (och givetvis se på Idol).

Trevlig helg på er!
PUSS


fredag är ändå den dagen som känns bäst

Och så var det fredag, igen!
Gårdagen ägnades åt att skriva klart gruppseminariet under dagen och sedan blev det bowling och vin med klasskompisarna på kvällen. Så efter att ha blivit väckt av lövblåsarna (I know their feeling by the way) utanför så blev det dags att kliva upp ur sängen idag. Och blir det till att springa iväg till gymmet med Julia för att (försöka) utföra ett tungt pass. Puss på er!

världens i särklass längsta måndag?

Jag säger då det. Tur att jag inte tillhör "I hate mondays"-kategorin. För isåfall hade denna måndag blivit tung! Men istället blev det en fullspäckad dag med alla möjliga aktiviteter, föreläsningar och möten. Ska jag berätta? Jag vet att ni vill!

Föööörst blev det en morgonpromenad. Jag kom på att jag oftast brukar ta en morgonpromenad när jag är tillbaka i Örebro efter en helg i Stockholm. Vet inte riktigt varför, kanske vill kolla att allt fortfarande står på plats, vad vet jag. Efter det bar det av till Universitetet och föreläsning, följt en (dålig) lunch och lite väntan inför första mötet under dagen. En timme rättspsyksmöte och sen sprang jag o Kalle vidare till generalsmötet som vi bockade av så snabbt som möjligt eftersom att det sedan följdes av kris- och konflikthanteringsutbildning. Något som är skitbra för, dels alla, men framförallt nu inför nollningen, då man aldrig vet vilka konflikter man kan hamna i och framförallt vem man kan hamna i konflikter med!
Två timmar senare kröp hungern fram och jag o Kalle drog iväg o käkade på campuspizzerian, följt av ytterligare planering inför nollningen! Kommer verkligen bli så. jävla. bra.

Så, efter 9 timmar i skolan är jag nu hemma och ska avnjuta lite seminariumuppgifter följt av sängen! Snart börjar ju en ny dag i moneybridge ni vet. Den får man inte sova bort :)

PUSS

RSS 2.0