på återseende

Mitt i all valborg- och plugghets tar jag paus från detta "dagboksskrivande".
(så det är bara att ringa om du vill bli uppdaterad mamsen)

Pussåkram

campus 48h

Inväntar dessa 3 partyprinsessor som ska hjälpa mig att göra denna valborgshelg till den bästa! Förra sommaren blev det gotland, i sommar blir det grekland, idag och imorgon blir det Örebro!
Det vankas alkohol, umgänge (med 3000 pers), "festival" på frimis och vilda fester. Time to make history.
Trevlig valborg på er! PUSS


"när man känner att man lever"

Detta är nog första gången på länge (!) som jag lägger upp två inlägg under en och samma vecka. Inte dåligt, inte dåligt. Denna vecka har man fått känna att man lever. Det är fullt sjå med massa planering inför nollningen, skolan och även jobbsökande. Nu har jag iallafall 7 veckors sommarjobb som är i princip likadan som förra sommarens arbete - förutom att jag denna sommar kör 7 veckor i streck och väntar med semestern tills efter det! Då vi har haft en väldigt lugn termin så känner jag att jag vill sättas i arbete direkt, så den 3e juni - 22 juli blir det workiliscious!
Förutom sommarjobb så har jag även fått jobb här i Örebro på en av stadens största och fetaste nattklubbar. Jag kommer i stort sett ha hand om promoting för vissa evenemang men även annat. Ett perfekt jobb att ha vid sidan av då man pluggar, men ska kanske även söka något annat jobb till hösten. Bara för att tjäna lite extra cash i månaden. Jag har dessutom fått två lägenhetserbjudanden men står på plats 4 och 5 i kön så det är väl egentligen bara att kyssa dem erbjudanden "hej då". Men det var lite kul att se vad mina köpoäng kan ge vid det här laget!
Förutom skola, arbeten och boende så har jag även blivit FRISK och har därför kommit igång med lite promenader och annat i veckan vilket är himla skönt. Dock så är rethostan fortfarande kvar så jag tar det lilla lugna ett tag till.

I helgen väntar ledarskapsutbildning på "ödeplatsen" Herrefallet som ligger strax utanför Örebro. Där väntar utbildning i allt från kris- och konflikthantering till ledarskap och coaching, jag kommer att gå steg 2 då jag gick steg 1 i höstas.

Life is good. Som vanligt :) det enda som saknas just nu är lite sol och värme men framförallt mina tre pinglor som gästar Örebro nästa helg över Valborg! Ska bli fruktansvärt kul!!! (och trångt, i mitt lilla rum). Så nästa vecka ägnas väl åt att peppa tjejerna på att, först och främst hitta hit, men också hela festivalen som äger rum under två dagar. Fy i helvete (rent ut sagt) vad kul det kommer bli!

Nu är det dags att hoppa på cykeln och åka in till stan för att ha ett möte med ett av nattklubbarna i stan.

Och ja, mamma och pappa, jag hinner med skolan också och nej, jag sliter inte ut mig och ja, det är väldigt roligt att ha flera bollar i luften. Ni känner väl mig :)

Puss och kram

.f.a.i.l.

Jag som tänkte vara duktig och komma igång med träningen i veckan. Tog med mig stavar hemifrån och lite extra träningskläder. But nooo. Av någon mirakulös anledning blir jag alltid (!) sjuk när jag hälsar på hemma i Stockholm. Det är antagligen för att jag slappnar av och slipper tänka på skolan och allt här i Örebro, men fortfarande väldigt irriterande. Nu hade jag tur att jag inte lyckades bli för sjuk när jag var kvar i Stockholm, men det slog till väldigt fint tills det att jag satte min fot i Örebro igen. Men om det är något jag har lärt mig från när jag var yngre, då jag kunde vara förkyld i evigheternas evighet, så är det att lyssna på kroppen. Så ända sen jag kom tillbaka så har jag tagit det lugnt, låg hemma hela onsdagen och har i övrigt bara varit några timmar i skolan. Igårkväll blev det även lite American Pie - the reunion på kvällen.
Anywho. Idag är det fredag den 13:e. Ännu har ingenting otursmässigt hänt men det är trots allt några timmar kvar av dygnet ;) Ikväll blir det film hos en polare och imorgon ska jag (eller hade jag tänkt att) ha en "vara duktig"-dag och ta itu med lite promenad, tvätt och städning av hela rummet innan det blir amerikansk fotboll och lite vin på kvällen!

Trevlig helg!

påsk i Stockholm

hej hej och glad påsk i efterskott!
uppdateringen är (som vanligt) väldigt dålig och i skrivande stund är jag så trött att det inte blir en enda stor bokstav i detta inlägg. sorry mamsen..
så. vad har jag då gjort sen den 27 mars? -slänger fram kalendern-
jag har varit iväg en snabbis till stockholm för att se finalmatchen i amerikansk fotboll som tyvärr inte gick vägen. men det blev en himla trevlig lördag ändå med ett avslut på "lilla örebro". vad mer står i kalendern..jo förra måndagen började jag tydligen "mitt nya liv". vad det nya livet skulle gå ut på kan nog alla gissa, för vi alla har tänkt likadant! äta nyttigt & träna mer.
jag fick mig en liten överraskning den måndagsmorgonen. för inte nog med att jag tänkte börja mitt nya liv så skulle även Davids (ja jag kunde inte hålla mig från en stor bokstav denna gång) nya liv börja. och vad jag inte alls visste var att min pojkvän är rena träningshitlern. från att vara en otroligt morgontrött kille så hoppade han upp på måndagsmorgonen vid 8 och tog ut mig på promenad. detta skedde även på tisdagen. onsdagen och torsdagen klarade jag mig utan :) meeen jag lär tacka honom i slutändan. då min motivation till träning är lika med 0 så passar det ju perfekt att ha någon som drar upp en ur sängen på morgonen! :)
i helgen har turnén med Tessan och Jennifer ägt rum. jag besökte oxid för första gången i fredags (och säkert tusende gången för T&J) och besökte sedan oxid för andra gången på lördagen. efter att ha haft en halvdan fredagskväll så var det nästan otroligt att jag gav stället en andrachans (japp, vissa..klubbar..ger jag faktiskt bara en chans). men det tackar jag för! för lördagen blev succé. en sjukt kul kväll från början till slut och som såklart utvärderades över en pizza på söndagen.
idag har jag spenderat hela dagen i uppsala där jag och (hela!) familjen har hälsat på mormor & morfar samt min moster och hennes man.

summa sumarum. en helt fantastisk påskhelg hemma i stockholm!
imorgon far jag tillbaka till gnällbältet som känns väldigt tajmat :)


dags för blondinparet att återförenas!


RSS 2.0